A Magyar Jazz Szövetség

ÜDVÖZLI ÖNT

WEBOLDALÁN

Menedzserműhely - 2. rész

A Magyar Jazz Szövetség februárban indított sorozatának második része 2017. március 20-án hétfőn 18.00-kor lesz a Budapest Jazz Club-ban

A projekt egy zeneművészeti-menedzsment szakmai továbbképzés, mely elősegíti a művészek és a zenekarok érvényesülését. Célja a pályázási lehetőségek bemutatása, hazai és határon túli koncertszervezéssel kapcsolatos tudnivalók megosztása, valamint a közösségi oldalak építése, a produkció közönségének szervezése és a kommunikációs lehetőségek bemutatása.

Az előadás szeminárium jelleggel havonta egy alkalommal jelentkezik a Budapest Jazz Clubban. A menedzserműhely szakmai nap két részből áll. Az első részben az előadók szemináriumot tartanak, majd a szünet után közös koncertet adnak a meghívott művésziskolák növendékeivel.

Előadók:

Bordás József - moderátor, az est házigazdája: A Nemzeti Kulturális Alap által kiírt pályázatok
Bágyi Balázs - Nemzetközi kapcsolatok és koncertszervezés
Micheller Myrtill - Az énekeslét, mint szakma
Temesi Berci - Közösségi oldalak, online jelenlét, az egyéniség tükrözése a zenében és a megjelenésben

A szeminárium után a Etűd Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium Jazz tanszakos növendékeinek zenekara ad koncertet a meghívott előadókkal közösen.
Az eseményt jam session zárja.

A rendezvény ingyenesen látogatható.

A Magyar Jazz Szövetség Menedzserműhely sorozatát a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.