A Magyar Jazz Szövetség

ÜDVÖZLI ÖNT

WEBOLDALÁN

Menedzserműhely 2. évad

A Menedzserműhely első sorozatának sikere után a Magyar Jazz Szövetség 2017. őszén újabb előadásokat rendez Budapesten és vidéken.

A Menedzserműhely valójában egy zeneművészeti menedzsment szakmai továbbképzés, mely elősegíti a művészek és a zenekarok érvényesülését. Célja a pályázási lehetőségek bemutatása, hazai és határon túli koncertszervezéssel kapcsolatos tudnivalók megosztása, valamint a közösségi oldalak építése, a produkció közönségének szervezése és a kommunikációs lehetőségek bemutatása.

A menedzserműhely szakmai nap két részből áll össze. Az első részben az előadók szemináriumot tartanak, majd a szünet után közös koncertet adnak a meghívott művésziskolák növendékeivel.

A szakmai továbbképzést olyan hazai kiemelkedő jazz muzsikusok tartják, akik saját produkciójukat sikerre vitték és példaértékű munkásságuk a zeneiségen túl az önmenedzselésben is megnyilvánul.

A Menedzserműhely 2. évadának eseményei:

2017.11.15. Zenepalota, nagyterem - Miskolc
Előadó: Kollmann Gábor

2017.11.27. Kodolányi János Főiskola, Székesfehérvár
Előadó: László Attila

2017.12.04. Budapest Jazz Club
Előadók: Balogh Roland, Delov Jávor

Az előadássorozat vezetője és moderátora Bordás József, a Magyar Jazz Szövetség vezetőségi tagja.
A program eseményei ingyenesen látogathatóak.

A Magyar Jazz Szövetség Menedzserműhely sorozatát a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.