Menedzserműhely 2. évad

A Menedzserműhely első sorozatának sikere után a Magyar Jazz Szövetség 2017. őszén újabb előadásokat rendez Budapesten és vidéken.

A Menedzserműhely valójában egy zeneművészeti menedzsment szakmai továbbképzés, mely elősegíti a művészek és a zenekarok érvényesülését. Célja a pályázási lehetőségek bemutatása, hazai és határon túli koncertszervezéssel kapcsolatos tudnivalók megosztása, valamint a közösségi oldalak építése, a produkció közönségének szervezése és a kommunikációs lehetőségek bemutatása. 

A menedzserműhely szakmai nap két részből áll össze. Az első részben az előadók szemináriumot tartanak, majd a szünet után közös koncertet adnak a meghívott művésziskolák növendékeivel.

A szakmai továbbképzést olyan hazai kiemelkedő jazz muzsikusok tartják, akik saját produkciójukat sikerre vitték és példaértékű munkásságuk a zeneiségen túl az önmenedzselésben is megnyilvánul.

A Menedzserműhely 2. évadának eseményei:

2017.11.15. Zenepalota, nagyterem - Miskolc
Előadó: Kollmann Gábor

2017.11.27. Kodolányi János Főiskola, Székesfehérvár
Előadó: László Attila

2017.12.04. Budapest Jazz Club
Előadók: Balogh Roland, Delov Jávor

Az előadássorozat vezetője és moderátora Bordás József, a Magyar Jazz Szövetség vezetőségi tagja. 
A program eseményei ingyenesen látogathatóak.


A Magyar Jazz Szövetség Menedzserműhely sorozatát a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.
ELÉRHETŐSÉGEINK
  • Címünk

   1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

   Kövessen minket!

  • Kapcsolat

   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.