MAGYAR JAZZ NAPJA A BUDAPEST BORFESZTVIÁLON – 2018. szeptember 8.

Idén tizedik alkalommal, egy régi-új helyszínen, a Budapest Borfesztivál keretei között kerül megrendezésre a Magyar Jazz Napja, 2018. szeptember 8-án, szombaton 15:30 órától.

A Magyar Jazz Szövetség rendezvénye a hazai jazz szcéna aktuális keresztmetszetét felvonultatni kívánó rangos esemény, mely évről-évre új nézőpontból láttatja a műfaj kiválóságait. A magyar jazzművészet kerül a figyelem középpontjába az év egy napján, lehetőséget adva minden muzsikusnak, aki zenei kultúránknak ezen értékeit magas színvonalon képes tolmácsolni.

A X. Magyar Jazz Napja folytatni kívánja a nagyrendezvényeken való megjelenés hagyományát, mind a színvonal tekintetében, mind abban, hogy ez a nap kiemelten és széles tömegek előtt szóljon a magyar jazz világszerte elismert és foglalkoztatott előadóiról, kilépve a klubkoncertek világából, a kiemelt jelentőségű fesztiválok minden előnyét (promóció, nagyszínpad, nagy média felület) élvezve jelenhessen meg a közönség előtt.

Program:
15:30 Rafael Márió Trió
17:00 Gereben Zita Quintet
18:30 Bágyi Balázs New Quartet feat. Pocsai Kriszta
20:00 Stúdió 11 Ensemble
21:30 Koós-Hutás Áron E.T. Project 


További információk: https://www.aborfesztival.hu/hun/szinpad_3

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/266231864211867/


Szeretettel várjuk Önt is szombaton a Budavári Palotában!


A Magyar Jazz Napját az idén 25 éves Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

ELÉRHETŐSÉGEINK
  • Címünk

   1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

   Kövessen minket!

  • Kapcsolat

   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.