FELHÍVÁS - Az év fiatal jazz-zenésze IV.

FELHÍVÁS
"Az év fiatal jazz-zenésze - 2019."
cím elnyerésére

VERSENYFELHÍVÁS - Zeneszerző és hangszerelő verseny

A Magyar Jazz Szövetség az idei évben nyolcadik alkalommal hirdeti meg Jazz Zeneszerző és Hangszerelő Versenyét.

A verseny célja, hogy új, eredeti jazz kompozíciók szülessenek hazai szerzőktől, valamint olyan új hangszerelések, melyek magyar szerzők munkáit dolgozzák fel.

A nevezés felső korhatára 35. életév.

VERSENYFELHÍVÁS - II. Csepregi Gyula Szaxofonverseny

A Magyar Jazz Szövetség és a Magyar Jazz Alapítvány meghirdeti a Magyar Jazz Szövetség egykori alelnöke emléke előtt tisztelegve az II. Csepregi Gyula Szaxofonversenyét fiatal, magyar állampolgárságú szaxofonosok részére.

A nevezés felső korhatára 30. életév

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - nyári jazz táborokban való részvétel támogatására

A Magyar Jazz Szövetség pályázatot hirdet a jazz és könnyűzene iránt érdeklődő fiatal muzsikusok részére.
A pályázat nyerteseinek minimum 20.000 Ft-os hozzájárulást ad nyári jazz táborokban való részvételi díjukhoz.

Jazz Combo Verseny - DÖNTŐ

A Jazz Combo Verseny november 25-i döntőjébe jutott versenyzők:

Antal Gábor - Bohócvasárnap
Fenyves Márk - Some Sky
Hofecker Dániel - Fragments
Járemko Alekszandr - Third Place
Kovács Tamás - Mayfly
Tóth Lajos - New Feelings

Az év fiatal jazz-zenésze III.

FELHÍVÁS - meghosszabbítva 2018. január 15-ig

"Az év fiatal jazz-zenésze - 2018."
cím elnyerésére

Versenyfelhívás - Jazz Combo Verseny

A Magyar Jazz Szövetség újra megrendezi Jazz comboversenyét. A versenyre zenekari tag által komponált jazz-darabbal jelentkezhetnek a zenekarok, melyet saját maguk adnak elő. A verseny célja, hogy a magyar combo jazz-ben új művek és hangszerelések szülessenek, valamint ezek előadása professzionális módon valósuljon meg.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Jazz Ünnepe vidéken 2017.

A Magyar Jazz Szövetség 2017. március 1. és június 30. között újra megrendezi a Magyar Jazz Ünnepeelnevezésű országos rendezvényét. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Magyar Jazz Szövetséga 2017-es rendezvényt is szeretné kiterjeszteni vidéki helyszínekre, aminek megszervezéséhez éslebonyolításához ezúton keresi partnereit, így pályázatot hirdet az alábbi feltételekkel:

Az év fiatal jazz-zenésze II.

FELHÍVÁS

"Az év fiatal jazz-zenésze - 2017." - cím elnyerésére

A Magyar Jazz Szövetség második alkalommal indítja el tehetségkutató versenyét Magyarországon működő, jazz zenét oktató közép-, vagy felsőfokú zeneoktatási intézményben tanuló fiatal jazz-zenészek részére.